18 september 2024

Tijd om te wisselen naar warmere slaapzakken voor de koudere nachten!

Nu de temperaturen dalen en de nachten kouder worden, is het voor veel ouders tijd om te denken aan een warmere slaapomgeving voor hun kleintjes. Dat betekent: afscheid nemen van de luchtige slaapzakjes met lage TOG-waardes en overstappen naar dikkere, behaaglijke baby slaapzakjes die je kleintje comfortabel en warm houden tijdens de koudere maanden. Bij Baby's Only begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste slaapzak te kiezen, zowel qua functionaliteit als qua stijl. Daarom hebben we een prachtige wintercollectie aan slaapzakken klaarstaan, geschikt voor elke babykamer!

Wat zijn TOG-waardes precies?

Voordat we verder gaan, laten we eerst uitleggen wat TOG-waardes zijn. TOG staat voor 'Thermal Overall Grade' en geeft de mate van warmteweerstand van een stof aan. Simpel gezegd: hoe hoger de TOG-waarde, hoe beter de stof je kleintje warm houdt. In de zomer gebruik je meestal slaapzakken met een lage TOG-waarde (zoals 0.5 of 1.0), maar in de herfst en winter is een hogere TOG-waarde (bijvoorbeeld 2.5) essentieel om je baby te beschermen tegen de kou. Bij Baby's Only vind je slaapzakken met de juiste TOG-waardes voor elke temperatuur, zodat je kindje altijd comfortabel slaapt.

Stijlvolle en warme slaapzakken voor de winter

Onze wintercollectie van slaapzakken is niet alleen functioneel, maar ook prachtig qua design. Zo kun je niet alleen zorgen voor warmte, maar ook voor een stijlvolle look in de babykamer. 

• De Sky slaapzak: Deze slaapzak heeft een luxueuze uitstraling dankzij het subtiele honingraatmotief. Naast de warme en knusse stof, geeft het motief de slaapzak een unieke textuur die perfect past in moderne en klassieke babykamers. 

• De Sense slaapzak: Voor ouders die houden van een rijke, tactiele stof, is de Sense slaapzak de perfecte keuze. Gemaakt van corduroy, biedt deze slaapzak niet alleen warmte maar ook een prachtige, luxe uitstraling. Een echte must-have voor de koudere nachten! 

• De Classic slaapzak: Als je op zoek bent naar functionaliteit en flexibiliteit, dan is de Classic slaapzak ideaal. Met afritsbare mouwen kun je eenvoudig de warmte aanpassen aan de temperatuur in de kamer. Perfect voor wisselende herfst- en winterweer!

Perfecte kleurcombinaties voor de babykamer

Een van de mooiste aspecten van Baby's Only is dat al onze producten qua kleur en stijl perfect op elkaar aansluiten. Of je nu kiest voor een honingraatmotief of corduroy stof, de kleuren zijn allemaal op elkaar afgestemd. Hierdoor kun je verschillende stijlen moeiteloos combineren in het babybedje en de babykamer. Stel je bijvoorbeeld een combinatie voor van de Sky slaapzak met een bijpassende baby deken of een Sense kussen in dezelfde tinten. Zo creëer je een warme, stijlvolle en gezellige slaapomgeving voor je kleintje.

Tijd voor een warme winter met Baby's Only

Met de winter voor de deur is het tijd om je voor te bereiden op de koudere nachten en je baby heerlijk warm en comfortabel te laten slapen. Of je nu kiest voor de Sky, Sense of Classic slaapzak, je kunt erop vertrouwen dat je kleintje heerlijk slaapt in stijl en warmte. Ben je benieuwd naar onze nieuwe collectie? Neem dan snel een kijkje en ontdek de perfecte slaapzak voor jouw kindje deze winter!